Magazin

★★★★☆

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand cumparati un gard artificial?

Am vazut deja diferitele scopuri ale acestor produse si faptul ca fiecare utilizator are propriile nevoi specifice. Prin urmare, inainte de a-l adauga in cos pentru a plasa comanda, nu uitati...

1. Tipul - In functie de gustul dumneavoastra

Exista mai multe tipuri de gard viu sintetic. Cele mai frecvente sunt cele cu frunze mici, care imita coniferele. Exista, de asemenea, garduri vii cu frunze de ficus, laur, iedera si chiar flori de levantica si plante tropicale.

2. Dimensiuni - In functie de marimea zonei.

Deoarece acestea pot veni sub forma de placi sau rulouri cu dimensiuni diferite, va trebui sa luati metrul si sa calculati cati metri patrati are suprafata de acoperit, astfel incat sa nu va lipseasca sau sa va ramana prea mult. Ar fi pacat sa cheltuim prea multi bani.

3. Tratamentul UVA - Pentru o durata de viata mai lunga

Acesta este un alt aspect care trebuie luat in considerare inainte de a "merge la cumparaturi". Verificati daca modelul ales este protejat impotriva razelor puternice ale soarelui, pentru ca acesta sa arate ca nou cat mai mult timp, fara sa-si piarda culoarea.

4. Numarul de tije - Ca sa nu poti fi vazut din nicio parte

Cu cat aveti mai multe baghete pe metru liniar, cu atat va fi mai strans si, in consecinta, cu atat mai mare va fi nivelul de intimitate. Intre 30 si 40 ar fi cel mai bine.

Acest lucru este influentat si de tipul de frunze din gardul viu. In mod normal, producatorul specifica pe eticheta gradul de ascundere a gardului viu.

5. Neinflamabil - Pentru a va "mentine in stare buna de sanatate".

Acesta este un alt aspect care nu trebuie trecut cu vederea. De asemenea, verificati eticheta pentru a va asigura ca gardul este confectionat din materiale neinflamabile pentru a preveni accidentele.

6. Pretul - In functie de mijloacele dumneavoastra

Cati bani ar trebui sa cheltuiesc pentru un gard viu artificial bun?

Aceasta este o intrebare care se pune adesea pe internet, dar bugetul fiecaruia este diferit, asa ca nu vrem sa ne aventuram cu o cifra exacta.

Desigur, gardurile vii artificiale mai ieftine nu ofera aceeasi garantie ca cele scumpe in ceea ce priveste durabilitatea, dar exista unele la preturi foarte rezonabile. Intotdeauna este vorba de a gasi cel mai bun echilibru intre pret si calitate.

Cum se pune un gard viu artificial?

Iata o explicatie pas cu pas:

Intindeti rola peste gard, astfel incat sa fie aliniata in pozitia dorita (pot fi asezate pe verticala sau pe orizontala). Fixati-o cu legaturi automate sau cu sarma din otel inoxidabil.

De preferinta, tijele ar trebui sa fie fixate la intersectia verticala a sarmei. Treceti capetele lor in cealalta parte. Pentru a le termina, folositi un cleste sau un infasurator de sarma.

Nu intindeti prea mult bobina pentru a nu reduce nivelul de disimulare. Asigurati-va ca capetele firelor sunt bine infasurate in bucle.

Accepti cookies? Citeste mai mult