Hidroizolatie Intre Fundatie Si Zidarie

★★★★☆

Dorim sa va prezentam hidroizolatie intre fundatie si zidarie! Avem cea mai buna lista cu cele mai bune produse pe care puteti gasi pe internet. Datorita atentiei noastre exclusive si a opiniilor expertilor nostri, veti putea decide cu mai multa siguranta care este hidroizolatie intre fundatie si zidarie potrivit pentru dumneavoastra.

Topul cu cele mai bune 14

👉 Vezi pe toate 👈

Ce este mai exact ceea ce face hidroizolatie intre fundatie si zidarie?

Hidroizolatie intre fundatie si zidarie vă poate ajuta să vă protejați casa de daunele cauzate de apă. Aceasta ar putea include oprirea pătrunderii apei în casa dumneavoastra, ținerea apei de ploaie afară, precum și prevenirea pătrunderii apei potabile în casa dumneavoastra.

La ce ar trebuie să fiu atentă în momentul în care cumpăr hidroizolatie intre fundatie si zidarie?

Există, de asemenea, multă neliniște când vine vorba. Mulți cred că este la fel ca și hidroizolarea celor două tipuri de pereți, că nu există nicio variație. Cu toate acestea, există câteva diferențe importante de luat în considerare atunci când decideți dacă să impermeabilizați sau nu între fundație și zidărie.

Ar trebui să se facă într-un mod similar cu protecția dintre cele două stiluri de spațiu de perete. Aceasta înseamnă că mai întâi trebuie să vă dați seama ce tip de pereți îi protejați și apoi să determinați tipul de produs de hidroizolație de care aveți nevoie.

O altă diferență majoră importantă între impermeabilizarea fundației și a zidăriei este faptul că protecția fundației trebuie făcută într-un mediu etanș. Cărămida, pe de altă parte, nu este sigilată și chiar trebuie să fie rulată într-un mediu deschis. În consecință, apa poate pătrunde cu siguranță în zidărie și poate provoca daune.

Optează pentru tipul de zidărie care este impermeabil pentru tine. Zidaria poate fi tare sau moale. Zidăria dură este mai rezistentă la apă și poate fi folosită în zonele care sunt văzute frecvent, cum ar fi o cameră de la parter sau la subsol. Zidaria moale este mai putin imuna la apa si ar trebui folosita in zonele care nu sunt accesate frecvent, cum ar fi tavanul sau peretele.

Atunci când alegeți ce tip de zidărie să impermeabilizați, optați pentru tipurile de apă care sunt susceptibile de a fi utilizate. Apa normală poate fi un instrument foarte puternic și poate deteriora cu ușurință zidăria. Trebuie să determinați tipul de apă care este probabil să fie folosit și apoi să selectați tipul de cărămidă care este perfect pentru apa potabilă respectivă.

Sunt hidroizolatie intre fundatie si zidarie costisitoare și merită?

Poate fi o cheltuială utilă dacă este completată corect. Există câteva lucruri de luat în considerare întotdeauna, inclusiv tipul de material de impermeabilizare folosit, metoda de protecție folosită și dimensiunea plasturelui de protecție.

În cele mai multe cazuri, este mai esențială decât hidroizolarea între fundație și podeaua de beton. Un material de protecție între fundație și chiar zidărie va permite apei să curgă nestingherit și va proteja fundația de umiditate și pete. Tehnica de hidroizolație folosită va afecta și duritatea materialului de protecție.

Metoda de hidroizolație cea mai frecvent utilizată este, de obicei, o barieră de distrugere a apei penetrante (PFB). Pfbs generează o peliculă hidroizolatoare pe întreaga suprafață a materialului. Folia specială de impermeabilizare este apoi închisă cu un etanșant. Pfb poate fi utilizat continuu sau discontinuu.

Un PFB continuu poate fi folosit daca materialul de hidroizolatie se extinde pe o intreaga suprafata de la baza. Pfb discontinuu poate fi utilizat dacă materialul de hidroizolație este extins pe o anumită parte a fundației. Pfb-urile nesuccesive [obs3], rupte și întrerupte sunt mai scumpe de utilizat, dar au avantajul de a permite o mai mare versatilitate în lucrările de hidroizolație.

Lungimea plasturelui intermitent va afecta, de asemenea, costul total al lucrării de hidroizolație. Un plasture impermeabil mai mic va costa probabil mai puțin de instalat decât un plasture impermeabil mai mare. De asemenea, o soluție de hidroizolație inferioară va necesita probabil mai puțină muncă din partea specialistului.

Atunci când alegeți între un PFB și o metodă întreruptă sau ruptă, este foarte important să luați în considerare costul total al proiectului global. Un PFB va costa probabil mai puțin în comparație cu o abordare continuă, dar veți avea nevoie de mai multe funcții pentru a-l instala. Pfb-ul discontinuu va fi probabil mai scump, dar va permite mai multă flexibilitate în munca de protecție.

Cum putem folosi hidroizolatie intre fundatie si zidarie în traiul de zi cu zi?

Poate fi o parte esențială a proprietății tale. Prin hidroizolarea propriei fundații, puteți reduce potențialul de deteriorare a apei și mucegaiului și vă puteți face casa mai rezistentă la dezastrele naturale. În plus, protejarea gips-cartonului vă poate ajuta să vă mențineți casa mai răcoroasă vara și mai caldă iarna.

Este un element important pentru a vă proteja casa de daunele cauzate de apă. Câțiva pași standard vă pot ajuta cu siguranță să vă asigurați că fundația dumneavoastra este impermeabilă și că suprafețele dumneavoastra de zidărie sunt protejate.

Puteți apăra clădirea de infiltrarea apei potabile, pe lângă daunele cauzate de apă. Probabil că cea mai importantă responsabilități este să vă asigurați că toate conexiunile dintre voi doi sunt cu adevărat strânse și sigilate. Cusăturile speciale din timpul acestor conexiuni permit apei să intre și să distrugă cărămida. Alte considerații importante la hidroizolatie intre fundatie si zidarie includ construcția unei bariere impermeabile între terasă și cadru, instalarea corectă a materialelor de impermeabilizare și prevenirea pătrunderii umidității în structură.

Altele de ales

Accepti cookies? Citeste mai mult