Fereastra Lui Johari Exemplu

★★★★☆

Dorim sa va prezentam fereastra lui johari exemplu! Avem cea mai buna lista cu cele mai bune produse pe care puteti gasi pe internet. Datorita atentiei noastre exclusive si a opiniilor expertilor nostri, veti putea decide cu mai multa siguranta care este fereastra lui johari exemplu potrivit pentru dumneavoastra.

Topul cu cele mai bune 14

👉 Vezi pe toate 👈

Ce este mai exact ceea ce face fereastra lui johari exemplu?

Fereastra lui johari exemplu este o bibliotecă de operațiuni cu ferestre gratuită creată în Java. Dezvoltatorii de software Java îl folosesc pentru a controla ferestrele în aplicațiile lor. Oferă o bibliotecă de gestionare a ferestrelor simplă și ușor de utilizat, care este cu siguranță ușor de utilizat și poate fi personalizată pentru a satisface nevoile aplicației dumneavoastră.

La ce ar trebuie să fiu atentă în momentul în care cumpăr fereastra lui johari exemplu?

Când căutați să cumpărați o fereastră johari, trebuie să luați în considerare dimensiunile ferestrei casei, în special stilul ferestrei, plus bugetul. De asemenea, ar trebui să evaluați bugetul și să decideți dacă doriți o fereastră care să se deschidă sau să se deschidă. În cele din urmă, trebuie să decideți dacă doriți o fereastră fără cadru și să aibă absolut un singur panou.

Sunt fereastra lui johari exemplu costisitoare și merită?

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă să cumpărați un johari. Primul este cu siguranță cât de mult vei folosi. Cumpărarea unui Johari Cu toate acestea, dacă veți folosi fereastra mult, atunci vă recomandăm să luați în considerare o fereastră cu o calitate superioară a geamurilor. Al doilea lucru de luat în considerare este dimensiunea ferestrei. Daca fereastra va fi folosita ca fereastra de dormitor, este posibil ca dimensiunile sa nu fie esentiale. Cu toate acestea, dacă veți folosi fereastra mult, vă recomandăm să luați în considerare o fereastră cu o dimensiune mai mare. În cele din urmă, poate doriți să luați în considerare prețul. Dacă ferestrele vor fi scumpe, cel mai probabil nu merită cumpărate. Cu toate acestea, dacă fereastra nu este extrem de scumpă, atunci ar putea fi în valoare de cumpărare.

Cum putem folosi fereastra lui johari exemplu în traiul de zi cu zi?

Exemple bune de ferestre sunt comune în viața noastră de zi cu zi. Le folosim pentru lucruri precum deschiderea și închiderea ferestrelor Microsoft, verificarea orei și vizualizarea timpului real.

Fereastra johari poate fi un model de fereastră utilizat în limbajul de codare Java. Poate fi un tip de fereastră care este folosită pentru afișarea datelor. Îl puteți folosi pentru a afișa detaliile găsite într-un text sau chiar într-un fișier de date.

În această postare, veți explora cum să folosiți o fereastră johari în viața noastră de zi cu zi. În cele din urmă, vom folosi fereastra Johari pentru a demonstra datele.

Import eveniment cheie; importheight sama den high; public gap keyDown(keyEvent key) // Gestionează evenimentul general keydown public void keyUp(KeyEvent key) // Gestionează evenimentul keyup public void update() // Actualizați fereastra.

Import eveniment cheie; importedheight = înălțime; public gap keyDown(keyEvent key) // Gestionați evenimentul keydown people void keyUp(KeyEvent key) // Gestionați evenimentul keyup public gap update() // Actualizați fereastra.

Apoi, trebuie să setăm johari.

Import eveniment cheie; importheight sama den high; public void keyDown(keyEvent key) // Gestionează evenimentul keydown open public void keyUp(KeyEvent key) // Gestionează evenimentul keyup public gap update() // Actualizați fereastra.

În continuare, va trebui să configuram johari specific.

Import eveniment cheie; importheight sama den high; public gap keyDown(keyEvent key) // Gestionează evenimentul general keydown public void keyUp(KeyEvent key) // Gestionează evenimentul keyup public void update() // Actualizați fereastra.

În continuare, va trebui să configuram johari în mod normal. Pentru a testa acest lucru, trebuie să creăm o nouă clasă și să o numim JohariWindow. În continuare, va trebui să creați fișierul. Pentru a face acest lucru, va trebui să creăm un fișier nou numit Window. Espresso și introduceți următorul cod de program în el.

Eveniment important. Eveniment cheie; import java. Awt Fereastra Johari; open public class Windowpane public JohariWindow(părinte JohariWindow, int lățime, int înălțime) this. Tată = tată; Est. Lățime = lățime; Est. Inaltime = inaltime; // Configurați fereastra public void keyDown (tasta KeyEvent) // Gestionați evenimentul keydown public void keyUp (tasta KeyEvent) // Gestionați evenimentul keyup public void update() // Actualizați tasta public void apăsată (tasta KeyEvent) / //Gestionează evenimentul apăsării tastei cheie public nulă eliberată (tasta KeyEvent) //Gestionează evenimentul apăsării tastei cheia publică nulă apăsată (tasta KeyEvent) //Gestionează evenimentul apăsării tastei cheia publică nulă eliberată (tasta KeyEvent) //Gestionează evenimentul eliberării tastei cheia publică nulă eliberată( KeyEvent key) //Tratați cheia public void keyPicked (cheie KeyEvent) //Gestionați evenimentul keyselese public void keyreleased (cheie KeyEvent)

Un fel de este un exemplu despre cum să dezvoltați o fereastră în același site web sau aplicație. Această fereastră specifică poate fi utilizată pentru a afișa conținut unic pentru a oferi utilizatorului o nouă interfață.

Un fel de caracteristică de design a clădirilor permite luminii naturale să intre și chiar să iasă din casă, rezultând o atmosferă mai deschisă și chiar primitoare. Este, de asemenea, cunoscut ca o poartă de cupă. Fereastra lui johari exemplu special se găsește de obicei în clădirile înalte și este adesea folosit pentru a îmbunătăți ventilația și a provoca probleme în construcție.

Altele de ales

Accepti cookies? Citeste mai mult